Krekt Sailing - Dé zeilschool voor volwassenen

Naar de homepage van Krekt Sailing

Bedrijfsuitjes

Sneekermeer special € 115 p.p

Samen een mooie zeildag beleven, dat schept een uitstekende band. Teambuilding of een bedrijfsuitje met collega's, een familiefeestje of een vriendenreünie . . . op deze manier doet u iets bijzonders en bent u actief bezig. Er is een keuze uit twee arrangementen, de complete zeildag of de Sneekermeer special. Heeft u iets anders in gedachten, we kunnen de programma's aanpassen.

Klik hier voor een impressie.

 

De ontvangst is in jachthaven Noël, Pontdijk 8c, Langweer. Na de ontvangst met koffie en gebak gaat u aan boord van grote, open zeilboten van het type Valk. De ervaren schippers leren u iets van zeilen in Aan tafelcombinatie met een prachtige tocht. Aan het roer en zeilen doet u vrijwel direct zelf. De lunch is op een fraaie locatie en aansluitend is de briefing voor de wedstrijd. Het parcours is inmiddels door ons uitgezet. De wedstrijden zelf vormen meestal het hoogtepunt van de dag. Daarna zeilen we ontspannen terug naar de haven. Op het terras worden onder het genot van een drankje de winnaars bekendgemaakt. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een kopje koffie of thee.

 

Dagprogramma

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

 

Noel

Het arrangement kan worden uitgebreid. In plaats van de broodjeslunch wordt een luxe lunchbuffet voor u klaargezet. Of een bittergarnituur bij terugkeer? Een uitgebreide barbecue in plaats van het diner, de drankjes op het terras en tijdens de barbecue inbegrepen? Meer boten zodat u met drie gasten per boot gaat varen? Informeer naar de mogelijkheden.