Krekt Sailing - Dé zeilschool voor volwassenen

Naar de homepage van Krekt Sailing

Contact en routebeschrijving

Met de auto naar Krekt

 

Let op! Kijk goed op uw bevestiging op welke plaats u wordt verwacht!

 

In het hoogseizoen is onze thuisbasis een luxe klassiek zeilschip de Nieuwe Liefde. Inschepen doet u vanuit de professor Zernikestraat, in Sneek zie onderstaande route beschrijvingen.

Bootverhuur en vertrek in voor- en naseizoen vanuit onze Krekt Haven Buorren 90 in Uitwellingerga;

Google Maps link.

 

 

Alle accommodaties zijn goed bereikbaar en liggen op ongeveer 1,5 uur afstand van Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Er is voldoende parkeerruimte.

 

 

Routebeschrijving vanaf de Lelystad/Emmeloord

Op de snelweg A6 rijdt u langs Lemmer en het Tjeukemeer. Bij de rotonde van Joure gaat u linksaf richting Sneek. Bij Sneek neemt u afslag 22 't Ges en gaat u vervolgens rechtsaf. U rijdt richting een mini rotonde. Op de rotonde de eerste afslag, rechts af de Lorentzstraat in. Op de Lorentzstraat de eerste afslag links, de professor Zernikestraat in.

 

Routebeschrijving vanaf de Afsluitdijk

Op de snelweg A7 vanaf de Afsluitdijk rijdt u door Sneek. Op de rondweg Sneek neemt u afslag 22 't Ges en gaat u vervolgens rechtsaf. U rijdt richting een mini rotonde.U gaat linksaf, neemt de rotonde driekwart. U rijdt richting een mini rotonde. Op de rotonde de eerste afslag, rechts af de Lorentzstraat in. Op de Lorentzstraat de eerste afslag links, de professor Zernikestraat in.

 

Klik HIER voorde locatie van Krekt Sailing op maps!