Leren zeilen in een Valk wanneer het u uitkomt

Priveles zeilenAlleen, met zijn tweeën of met uw gezin zeilen met een speciaal voor u gereserveerde Valk? Tot vier gasten kunnen er mee aan boord van de privéboot. Bij een privéles neemt uw zeilvaardigheid toe in zeer korte tijd. Omdat er geen verblijf in de zeilschool aan is gekoppeld, kunt u privéles altijd boeken tenzij alle boten zijn volgeboekt.

U krijgt een privé-instructeur die in overleg met u het programma en de route bepaalt. Een dag privéles begint om 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. U zorgt voor eten en drinken. Lunchen doet u op of langs het water of u kiest voor een gezellig terrasje.

Geen privéles, maar een dag zeilinstructie met andere deelnemers

Als de zeilschool actief is (zie overzicht) kunt u zeilles krijgen samen met andere gasten van de zeilschool, zonder dat daar verzorging of verblijf aan is gekoppeld. Kijk onder Agenda voor de beschikbare data. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op.


Tarieven Dag- of Privéles

TypeAantal personenTarief per dag
Privéles
Inclusief ValkMax. 4 € 295,-
Exclusief BootMax. 4€ 215,-
Individuele boeking (dagles)
op basis van 3 cursisten per boot1€ 135,-
op basis van 2 cursisten per boot1€ 165,-
Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten.
Reiskosten bij les op eigen schip naar opstapplaats v.v. € 0,35 x km x aantal reisdagen + € 50,- indien de reistijd tot de opstaphaven meer dan 60 minuten is.