Krekt Sailing - Dé zeilschool voor volwassenen

Naar de homepage van Krekt Sailing

Onze specials

De familieweek; een volledig verzorgde vakantie voor het hele gezin!

 

'Zeilles voor het hele gezin met uitdaging op ieders eigen niveau! Een uniek concept."

 

Krekt Family' is speciaal voor (één ouder) gezinnen die samen een actieve zeilvakantie willen. Vanaf zondagmiddag juli 2016 tot vrijdagmiddag 2016 organiseren wij op onze varende locatie de de Nieuwe Liefde een uniek zeilevenement. Er zijn afwisselende en attractieve programma's voor jong en oud waarbij de vaaromgeving steeds wisselt. 'Krekt Family' is onvergetelijk.

 

Krekt family, kinderprogramma

Watersport voor jong en oud

De volwassenen en de oudere kinderen vertrekken 's morgens vanaf de Nieuwe Liefde voor de zeiltochten in valken. Onderweg wordt er instructie volgens CWO-richtlijnen gegeven. Tussen de middag wordt geluncht in één van de vele Friese dorpjes. De jongere kinderen hebben een eigen programma. Ze zeilen met Optimisten en Lasers. Hun programma heeft ook walactiviteiten, zodat ze heerlijk kunnen spelen en varen, dit alles onder professionele begeleiding. Voor de maaltijd en avondprogramma meert iedereen zo rond 17.00 uur weer aan bij het moederschip, dat overdag naar een andere locatie is gevaren. De gezinnen zijn weer bij elkaar. Nadat de jonge kinderen in hun kooien liggen, worden de ervaringen aan de bar of buiten aan dek verteld. Mooie zomeravonden en een prachtige natuur maken uw zeilavontuur tot een onvergetelijke herinnering. Voor foto's van voorgaande jaren kunt u hier klikken.

 

Varen met een kajuitzeiljacht

Standaard krijgen de volwassenen zeilinstructie in Valken. U kunt ook kiezen voor instructie op een kajuitzeiljacht, bijvoorbeeld een Delphia 29. Maar een groter of Krekt  accomodatie 'de nieuwe Liefde'kleiner jacht kan meestal ook, mits u tijdig boekt. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Een week verzorgde vakantie

De 'Krekt Family'-week begint op zondagmiddag om 14.00 uur. Inschepen is aan de professor Zernikestraat in Sneek. Eerst even de spulletjes in de hutten en dan start de familieweek. Vijf dagen zeilen en plezier. En natuurlijk op donderdag de bonte avond. Vrijdagmorgen wordt er nog fijn gezeild naar Sneek. Na een hapje is rond 17.00 uur het moment van afscheid aangebroken. Soms een traantje en tot volgend jaar. Direct boeken / meer info.

 

 

Familieweek
Volledig verzorgde gezinsvakantie!
Aantal gezinsleden
5 pers.
.
3195
4 pers
2695
3 pers
1950
2 pers
1350