Krekt Sailing - Dé zeilschool voor volwassenen

Naar de homepage van Krekt Sailing

Onze specials

De familieweek; een volledig verzorgde vakantie voor het hele gezin!

 

'Zeilles voor het hele gezin met uitdaging op ieders eigen niveau! Een uniek concept."

 

Krekt Family' is speciaal voor (één ouder) gezinnen die samen een actieve zeilvakantie willen. Vanaf zondagmiddag 31 juli 2016 tot 5 augustus vrijdagmiddag 2016 organiseren wij een uniek zeilevenement. Er zijn afwisselende en attractieve programma's voor jong en oud waarbij de vaaromgeving steeds wisselt. 'Krekt Family' is onvergetelijk.

 

Krekt family, kinderprogramma

Watersport voor jong en oud

De volwassenen en de oudere kinderen vertrekken 's morgens voor de zeiltochten in valken. Onderweg wordt er instructie volgens CWO-richtlijnen gegeven. Tussen de middag wordt geluncht in één van de vele Friese dorpjes. De jongere kinderen hebben een eigen programma. Ze zeilen met Optimisten en Lasers. Hun programma heeft ook walactiviteiten, zodat ze heerlijk kunnen spelen en varen, dit alles onder professionele begeleiding. Voor de maaltijd en avondprogramma meert iedereen zo rond 17.00 uur weer aan bij de accommodatie. De gezinnen zijn weer bij elkaar. Nadat de jonge kinderen in hun kooien liggen, worden de ervaringen aan de bar of buiten aan het water verteld. Mooie zomeravonden en een prachtige natuur maken uw zeilavontuur tot een onvergetelijke herinnering. Voor foto's van voorgaande jaren kunt u hier klikken.

 

wal accommodatie Krekt Sailing - gezinsvakantieVerblijf in de Tijnjehoeve

Tijdens de familieweek kunt u inclusief verblijf in de accommodatie boeken. Ook kunt u op de camping verblijven, wij zorgen dan voor ontbijt, lunchpakket en diner. Bij de Tijnjehoeve is een groot speelveld voor de jeugd en binnen is de accommodatie van alle gemakken voorzien.De zeilboten liggen voor de deur en natuurlijk terras aan het water, genieten van het schitterende uitzicht!

 

 

 

Varen met een kajuitzeiljacht

Standaard krijgen de volwassenen zeilinstructie in Valken. U kunt ook kiezen voor instructie op een kajuitzeiljacht, bijvoorbeeld een Delphia 29. Maar een groter of kleiner jacht kan meestal ook, mits u tijdig boekt. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Een week verzorgde vakantie

Krekt Sailing zeilvakantie - gezinsvakantieDe 'Krekt Family'-week begint op zondagmiddag om 14.00 uur. Eerst even de spulletjes in de kamers en dan start de familieweek. Vijf dagen zeilen en plezier. En natuurlijk op donderdag de bonte avond. Na een hapje is rond 17.00 uur het moment van afscheid aangebroken. Soms een traantje en tot volgend jaar. Direct boeken / meer info.

 

 

Familieweek
Volledig verzorgde gezinsvakantie!
Aantal gezinsleden
Prijs met verblijf in eigen tent/caravan
Prijs inclusief verblijf accommodatie
5 pers.
€ 2299
5 pers
+ € 300
4 pers
€ 1999
4 pers.
+ € 250
3 pers
€ 1399
3 pers.
+ € 190
2 pers
€ 999
2 pers.
+ € 125